Postpartum Doula

postpartum doulaGefeliciteerd!

Je bent moeder geworden. Jij en je partner hebben ongetwijfeld uitgekeken naar het moment dat jullie je kindje konden omarmen en verwelkomen op deze wereld. Een kindje baren is een bijzondere prestatie en een baby is een prachtige beloning na 9 maanden

Het nieuwe leven met je kindje vraagt nogal wat van je aanpassingsvermogen. En dat van je partner. En zelfs van je kindje. Langzaam zullen jullie samen moeten wennen aan jullie nieuwe leven. Dit kan ervoor zorgen dat je vragen hebt. Logisch ook… Je gaat weer zoeken naar een nieuwe balans. Zowel lichamelijk als emotioneel. Een postpartum Doula kan je hierbij helpen.

Extra hulp in je nieuwe leven
Misschien had je liever wat langer kraamhulp gehad en merk je nu dat je wel wat extra hulp kan gebruiken. Ook op ongewone tijdstippen. Ik kan die hulp voor jou regelen! Door je te ondersteunen. Of dat nu betekent dat je alleen een luisterend oor nodig hebt, hulp bij het badderen van je baby of het verwerken van je bevalling. Ik help je graag op weg in je nieuwe leven met je kindje. En jou wensen (en die van je partner) staan hierbij voorop.

Je vertrouwen weer terug
Belangrijk onderdeel van de zorg die ik bied, heeft te maken met het geven van vertrouwen. Dat kan je als kersverse ouders ongetwijfeld goed gebruiken. Om jullie kracht te (her)ontdekken, de bevalling op een goede manier te verwerken en jullie nieuwe gezinssituatie op een positieve manier een nieuwe draai te geven. Daarnaast kan ik je ook helpen bij het verloop van je fysieke herstel.

Herken je jezelf?
Natuurlijk kun je ook bij mij terecht als ik jouw bevalling niet begeleid heb. Herken jij jezelf in een aantal van de onderstaande punten? Neem dan contact met mij op!
– Je wilt je kracht ontdekken als nieuwe moeder
– Je wilt samen met je partner je persoonlijk voorbereiden om je kindje op een goede manier op deze wereld te verwelkomen
– Je zoekt een ervaren professional waarmee je kunt napraten over de bevalling. Op die manier helpt het jou de puzzelstukjes weer in elkaar te laten vallen
– Je wilt napraten over een moeilijke of traumatische bevalling. Je zoekt steun bij de verwerking
– Je zoekt hulp bij het maken van besluiten die betrekking hebben op je kindje
– Je hebt vragen rond seksualiteit en intimiteit na de bevalling
– Je wilt meer weten over een gezonde en optimale hechtingsproces met de baby
– Je wilt jezelf de Shantala babymassage techniek eigen maken, zodat je je kindje kunt masseren
– Je hebt behoefte aan extra ontspannende massages en een Rebozo behandeling om jouw lichaam de benodigde extra rust te geven om het herstel te bevorderen
– Je hebt problemen met het geven van borstvoeding (ik werk in nauwe samenwerking met een lactatiekundige en zij kan snel ingeschakeld worden)
– Je bent angstig en onzeker over het moederschap

De kosten en afspraken
Het postpartum Doula traject behelst gemiddeld 3 tot 4 afspraken die elk 1,5 tot 2 uur duren. Daarnaast mag je me onbeperkt e-mailen en via de telefoon contact met me zoeken tot het traject officieel afgerond is. Het complete traject bied ik aan voor een totaalbedrag van 295 euro incl. BTW.

Online Betalen