Muzikaal Zwanger & Bevallen

Nieuwe primeur in Delft voor zwangeren!

Muzikaal Zw en BevallenDonderdag 20 november a.s. van 20-22 uur vindt er een bijzondere avond plaats in Delft voor zwangeren en hun partners die graag zorgeloos willen genieten van de periode rondom de zwangerschap en hun kind een fijne start willen geven. Bevallen Zonder Zorgen en Félice van der Sande organiseren de zeer professionele workshop “Muzikaal Zwanger & Bevallen” in Plukkebol kinderopvang aan de van Embdenstraat.

Het gehoor is het enige zintuig dat niet drastisch verandert na de bevalling en deze workshop speelt hierop in. Via muziek kom je tot een bijzonder contact met je kindje en kun je de overgang tussen vóór en na de geboorte voor je kind prettiger laten verlopen. In de workshop leer je hoe je dit kunt toepassen. Verder is muziek heerlijk en ontspannend en wordt de avond afgesloten met een mini-concert.

Doula Tami Kalir licht toe hoe je beter met pijn om kunt gaan en een goed contact kunt maken met je baby in je buik.  Wanneer je opziet tegen de bevalling of graag meer wilt genieten, dan is dit een bijzondere kans om samen met je partner aan deze positieve workshop deel te nemen. Deelnemende stellen kunnen zich opgeven vanaf 26 weken zwangerschap, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Deelnemende stellen kunnen zich opgeven vanaf 26 weken zwangerschap. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Deelnemerskosten €65,- voor 2 personen inclusief versnaperingen.

Meer informatie en/of opgeven via: info@bevallenzonderzorgen.nl