Doula-li

Omdat jij de doula kiest die bij jou past

Mijn naam is Tami en mijn praktijk heet Doula-Li. Die naam heb ik niet zomaar gekozen. ‘Li’ is Hebreeuws en betekent ‘van mij’. Deze toevoeging is erg belangrijk. In Nederland is het namelijk bijna niet mogelijk te kiezen bij welke verloskundige je graag wilt bevallen. Maar een doula kies je wel zelf! Dit betekent dat jij bepaalt met wie jij die bijzondere momenten van zwanger zijn en bevallen wilt delen.

Natuurlijk kies je voor een doula die je zelfvertrouwen geeft om op eigen kracht veilig te bevallen. Iemand die positieve energie meebrengt. Ik ben al langer werkzaam in de wereld rondom zwangerschappen en bevallingen. Opgeleid tot fysiotherapeut heb ik jaren ervaring als zwangerschapsdocent en docent Shantala babymassage. Daarnaast ben ik distributeur van Epi-no en heb ik door de geboortetrainer in Nederlandere professionals in de wereld van zwangerschappen en bevallingen. Tot slot ben ik zelf ook moeder.

Jij houdt de leiding
Als doula vind ik een positieve bevalervaring essentieel. Voor jou als aanstaande moeder, maar ook voor je kindje. Als de bevalling aangenaam verloopt, zorg je ervoor dat jouw kindje de beste start krijgt die er is. Ik geloof in de kracht van de vrouw. En dat betekent dat ik je de ruimte geef een actieve rol aan te nemen. Zo blijf jij aan het roer staan van alle beslissingen die er genomen worden. De zorgverleners om je heen zorgen dan ook dat die beslissingen medisch verantwoord zijn. En ik assisteer zodat jouw wensen zoveel mogelijk behartigd worden. Ik ben er voor jou!

Wil je weten wat ik nog meer doe? Via Doula-li bied ik diverse diensten aan en via de website Epi-no lees je meer over de geboortetrainer, waarmee je je kunt voorbereiden op een natuurlijke bevalling.